Ajankohtaista!

Täältä näet mahdolliset ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat! Tiedotan niistä aina myös instagramin puolella, @positiiviseksi!

XOXO, Jemma 


Positiiviseksi neuvonta- ja terapiapalveluissa alkaa pian Kukoistuksen kesä! 

Tarjoushinnat ovat voimassa ajalla 1.6-5.8.2022. Varaa paikkasi kohti kukoistusta nyt!  

*Seksuaalineuvonta- ja seksuaaliterapiapalvelut -20% normaalista hinnasta. Hinnaston löydät täältä, alennus lasketaan listan hinnasta. 

*Nautinnon värit valmennus - paketin tiedot alla. 

Lisätietoja ja varaukset: positiiviseksi@gmail.com

XOXO, Jemma 


Nautinnon värit - valmennus! 

Nautinnon värit valmennuspakettiin kuuluu opasvihko (PDF), joka johdattaa sinut  seksuaalielämään liittyvien teemojen, tunteiden ja pohdintakysymysten äärelle,  sekä 2x60min etätapaamista. 

Tapaamisissa keskustellaan toivomistasi aiheista seksuaalisuuden, sukupuolen, kehon tai ihmissuhteiden tiimoilta. Keskustelu ei ole terapiaa, mutta sisältää tilanteen mukaan terapeuttisia, ratkaisukeskeisiä, luovia ja voimavaralähtöisiä menetelmiä, jotka voivat olla avuksi arjessa ja ihmissuhteissa. 

Koko paketin hinta on yhteensä 79€! 

Varaa paikkasi nyt ja valmistaudu nautinnon kesään! 

*****

Valmennuspaketin lunastaminen: 

1. Varaa Vellosta (linkki ohessa) 1-2 sinulle sopivaa 60min aikaa valmennuskeskustelulle, aikavälille 1.6 - 5.8.2022. https://vello.fi/positiiviseksi/ )

2. Ajanvarauksen jälkeen saat sähköpostiisi ensimmäisen laskun (1/2, 39,50€). 

3. Kun maksu on tilittynyt, saat sähköpostiisi Nautinnon värit - oppaan (PDF).                 Samassa sähköpostissa saat tapaamislinkin ensimmäiseen tapaamiseen. 

4. Toinen laskuerä (2/2, 39,50€) laskutetaan ensimmäisen tapaamisen jälkeen. 

Kysy rohkeasti lisää sähköpostitse: positiiviseksi@gmail.com . 

XOXO, Jemma Herätä sisäinen Venus-retriitti 16-18.9.2022!

Olet lämpimästi tervetullut Herätä sisäinen Venus-retriittiin. Tämän retriitin aikana sukellamme sisäiselle löytöretkelle omaan Venus-energiaan ja siihen, miten se haluaa ilmentyä tässä ajassa.

Retriitin aikana teemme erilaisia harjoituksia, jotka voimistavat omaa olemistamme seksuaalienergian kanssa tässä ajassa. Venus energia pitää sisällään mm. intohimoa, rakkautta, harmoniaa, seksuaalisuutta, luomista, inspiraatiota, feminiinisyyttä ja vetovoimaa. Tämä monella piilotettu energia haluaa nyt nostaa päätään ja tulla näkyväksi kauniilla energeettisellä tavalla. Mikä olisikaan ihanampaa kuin saada tämä luova elämänenergia täysin käyttöön!

Sinulle joka

Tämä on sinua varten, jos haluat voimaantumishetken arjen keskellä ja samalla herätellä seksuaalienergiaasi, joka on yksi voimakkaimmista luomisenergioista.

Työskentelymetodit

Työskentelymetodeina käytämme mm. meditaatioita, tanssia, maalausta, fantasia- ja jumalatartyöskentelyä, unohtamatta Venus-rituaalia. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään osallistujille retriitin lähestyessä.

Retriitti paikka

Kurssipaikkana toimii ihastuttava Labbnäsin kartano Kemiönsaaressa. Tämä kartano sijaitsee veden äärellä ja kaunis luonto inspiroi olemuksellaan. Retriittipaikkaan pääset kurkistamaan täältä: www.labbnas.fi

Hinta sisältää

Majoituksen kahden hengen huoneissa ja lisämaksusta mahdollisuus majoittua myös yhden hengen huoneessa.

Huoneen hintaa sisältyy lakanat ja pyyhe.

Ruokailu, aamiainen, lounas ja illallinen. Lisäksi tarjolla hedelmiä ja teetä koko päivän ajan. Ruokana maukas vegaaninen ruoka. Ilmoitathan mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä.

Lauantaina sauna mahdollisuus

Retriitti ohjelma ja ohjaus

Maalaustarvikkeet

Näin valmistaudut

Mukaan tarvitset avoimen mielen joka on valmis vastaanottamaan ihmeitä, sekä ripauksen uteliaisuutta.

Vesipullon

Muistiinpanovälineet

Joogamatto

Halutessasi pientä purtavaa jos haluat välipaloja.

Lämmintä ja mukavaa vaatetta. Ota myös säänmukaiset ulkovaatteet mukaan. Osa harjoitteista saatetaan tehdä ulkona ja omalla ajalla voit kierrellä lähiseudun kauniissa maisemissa.

Hinta

Kahden hengen huone 390€ /hlö

Yhden hengen huone 410€ /hlö

(Yhden hengen huoneita on 6 kappaletta)

Maksu

Maksu suoritetaan 3:ssa osassa.

1.lasku 100€ varausmaksu

lähetetään sinulle ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen heinäkuun 2022 alussa. Vain maksamalla laskun varaat itsellesi paikan. Varausmaksu 100€ palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan tai jos retriitti ei toteudu.

2.maksu maksetaan suoraan Labbnäsin kartanolle

Majoitus 175€/2hh tai 195€/1hh maksetaan viimeistään 31.8.2022

Heidän tiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

3.maksu 115€ maksetaan paikanpäällä retriittipaikalla.

Ohjaajat

Intuitiivinen valmentaja/kouluttaja, näkijä, energiahoitaja, spirit art ja korutaiteilija Laura Juusela/IloistaVirtaa. Laura on kouluttautunut useilla eri henkisen- sekä kehon ja mielen koulutusalueilla. Lue Lauran tarina täällä.

FM, seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti / Positiiviseksi neuvonta- ja terapiapalvelut          Jenni-Emma Haiko viihtyy ihmisyyden, kohtaamisen ja vuorovaikutuksen äärellä.                Lue Jemman tarina täällä. 

Aikataulu

Saapuminen perjantaina klo 16.

Aloitamme klo 18.

Lopettelemme sunnuntaina yhteisen lounaan jälkeen noin klo 15.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen retriitille tapahtuu sähköpostitse 15.7 mennessä osoitteeseen: positiiviseksi@gmail.com

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, mahdollinen erityisruokavalio ja toivotko majoitusta 1 vai 2 hengen huoneessa, kiitos.

Muuta huomioitavaa

Retriitti toteutuu kun osallistujia on vähintään 12 henkilöä. Maksimimäärä on 16 henkilöä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Labbnäsiin pääset helposti omalla autolla ja kannattaakin kysellä kimppakyytejä muilta osallistujilta.

Muistathan myös varmistaa oman vapaa-ajan vakuutuksen jos koet sen tarpeelliseksi.

Sydämellisesti tervetuloa,

Jenni-Emma ja LauraJoko kuulit? Perustettiin yhdessä Laura Juuselan @laurailoistavirtaa kanssa podcast! 

Yhdessä olemme nyt: MAAGISEKSI - podcast ! 

Keskustelemme podcastissa ihmisyydestä, seksistä ja henkisyydestä - lämpimästi, empaattisesti ja huumorilla höystettynä! 

Ota meidät seurantaan IG:ssä @maagiseksi_podi ja tule mukaan! 

Podcast löytyy tämän linkin alta: https://open.spotify.com/show/30DEYNK4kUM1v9yKnSg5Zg

tai Spotifysta nimellä Maagiseksi. 

XOXO, Jemma 


Lämpimästi tervetuloa seksuaaliterapiaan, kampanjahintaan 60€/60min!
(Norm.80€/60min).

Kampanjahinta koskee asiakassuhteita, jotka solmitaan ajalla 8.3-31.3.2022 ja sama hinta pysyy voimassa koko asiakkuuden ajan, riippumatta tapaamiskertojen määrästä. 
Sama hinta koskee yksilöitä, sekä pari- ja moniskuntia. 

Seksuaaliterapia on muodoltaan lyhytterapiaa ja asiakkuus kestää keskimäärin 5-15 tapaamiskertaa. Asiakkuuden kesto ja tapaamiskerrat sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Positiiviseksi terapiapalveluissa sitoudut aina yhteen tapaamiseen kerrallaan ja jatkosta sovitaan yhdessä.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: positiiviseksi@gmail.com ja saat lisätietoa, sekä linkin&ohjeet sähköiseen ajanvaraukseen. Laskutus tapahtuu aina tapaamisen jälkeen sähköpostilaskulla. Tapaamiset voidaan sopia etä- tai lähitapaamisina.

Tervetuloa lempeälle tutkimusmatkalle omaan itseesi tai päivittämään suhdetta kumppanisi / kumppaneiden kanssa!

Terapiassa tavataan!
XOXO, Jemma


Muutama paikka vapaana seksuaaliterapiaan helmikuussa 2022!  

Haluaisitko tutustua paremmin omaan seksuaalisuuteesi, ymmärtää omaa seksuaalista toimintaasi ja vuorovaikutustasi paremmin, tai keskustella suhteestasi omaan kehoosi, seksiin, seksuaalisuuteen ja sukupuoleen? Haluaisitko tutkia tarkemmin omaa seksuaalihistoriaasi ja sen vaikutuksia nykypäivän seksuaalisuuteesi? Toivoisitko keskustelua yhteiskunnan odotuksista ja normeista koskien seksiä, sukupuolta ja seksuaalisuutta? Kaipaatko työkaluja omien tarpeiden, tunteiden ja haastavien ajatusten tai toimintamallien tutkimiseen? Pohditko ihmissuhdekuvioita tai kaipaako intiimi suhteenne avointa ja rehellistä keskustelua seksistä ja vuorovaikutuksesta, tai työkaluja tunneyhteyden rakentamiseen ja vahvistamiseen? 

Jos vastasit johonkin näistä KYLLÄ, tai sinulla on mielessäsi jotain muita kehoon, seksiin, seksuaalisuuteen ja ihmisuhteisiin liittyviä pohdintoja, seksuaaliterapia voisi olla juuri sinua varten! 

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: positiiviseksi@gmail.com, ja räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva asiakkuus. 

Lämpimästi tervetuloa Positiiviseksi seksuaaliterapiaan!