Seksuaalineuvonta

Mitä on seksuaalineuvonta? 

Seksuaalineuvonta on luottamuksellista keskustelua seksuaalisuuden, ihmissuhteiden, sukupuolen, seksuaalisten toimintahäiriöiden ja seksuaaliterveyden asioihin liittyen. Seksuaalineuvonta on vuorovaikutuksellista keskustelua seksuaalineuvojan ja asiakkaan / asiakkaiden välillä. Seksuaalineuvojan kanssa voi esimerkiksi pohtia turvallisesti omia tuntemuksiaan, ajatuksiaan ja asenteitaan seksuaaliasioita kohtaan, tai käydä läpi omaa seksuaalihistoriaa, jonka kautta voi syntyä arvokkaita oivalluksia asiakkaan tämänhetkistä tilannetta koskien. 

Seksuaalineuvontaan voi tulla keskustelemaan mistä tahansa seksuaalisuuteen liittyvästä asiasta, eikä asiakkaalla tarvitse olla mitään erityistä syytä jonka vuoksi hän hakeutuu seksuaalineuvontaan. Ensimmäisen tapaamisen yhteydessä kartoitetaan ja sovitaan yhteisesti mistä asioista vastaanotolla tullaan keskustelemaan. Seksuaalineuvonnan asiakkuus kestää asiakkaan toiveista ja tarpeista riippuen n. 1-5 käyntikertaa, ja jatkosta sovitaan aina yhteisesti prosessin edetessä. 

Positiiviseksi seksuaalineuvonta tarjoaa turvallisen tilan, jossa asiakas tulee kohdatuksi, kuulluksi ja arvostetuksi juuri sellaisena kuin hän on. 

Lämpimästi tervetuloa seksuaalineuvontaan!

Ps. Lisää tietoa minusta blogin puolella ja Instagramissa, @positiiviseksi