Asiakaspalautteet

"Pystyin olemaan täysin oma itseni. Tunnelma oli lämmin, avoin, vapaa ja turvallinen. Jemma osasi haastaa hyvällä tavalla ja aina korosti oman fiiliksen tärkeyttä ja mentiin oman jaksamisen ehdoilla. Tapaamiset olivat erilaisia, mikä myös toi mukavaa vaihtelua". 


Seksuaaliterapia-asiakas


..........


"Jemman ote terapeuttina on lämmin, avoin ja kutsuva. Jemma osaa pukea sanoiksi myös niitä asioita, joihin minulla itselläni ei aina ole sanoja." 


Seksuaaliterapia-asiakas
"Olin itse pureskellut asioita jo hyvin pitkälle. Oli hyvä, että Jemma ohjasi pohdiskelemaan asioita eri perspektiiveista ja uusia ahaa-elämyksiä tuli. Jemma osasi ammattimaisin ottein tarttua sanomiini ja pohdittiin niiden takana piileviä ajatuksia ja toimintamalleja". 


Seksuaaliterapia-asiakas


.......... 


" Jännitin etukäteen aika paljon terapiaan menemistä. Jo ensimmäisen tapaamisen aikana olin helpottunut, koska Jemma osasi lievittää jännitystäni ja sai minut rentoutumaan. Tuntui, että sain todella tulla terapiaan juuri sellaisena, kuin olen. "


Seksuaaliterapia-asiakas

"Meidän tapaamiset olivat kokonaan etänä, mutta toimivat erinomaisesti! Koen välillemme muodostuneen turvallinen ja avoin luottamus, vaikka emme ole koskaan tavanneet. Jemman lämpö ja välittävä aitous välittyi ruudunkin läpi". 


Seksuaaliterapia-asiakas


..........


" Kävin Jemman kanssa pitkän prosessin seksuaaliterapiassa, enkä voisi olla kiitollisempi kaikesta siitä, mitä koen prosessin antaneen minulle. Hän oli juuri sopiva terapeutti minulle, koska koin, että tulin aidosti ja kokonaisvaltaisesti kohdatuksi ja kannatelluksi ihan jokaisella tapaamiskerralla. Seksuaalielämäni lukot aukesivat ja nautin omasta kehostani ja seksuaalisuudestani aivan uudella tavalla prosessin myötä! "

  

Seksuaaliterapia-asiakas